BiH sve privlačnija za britanske turiste

Bez autora
Aug 17 2011

Rezultati istraživanja britanske agencije "Tripadvajzor" pokazuju da su nekadašnje zone ratnih sukoba poput BiH i Ruande sada veoma popularne destinacije za britanske turiste. Prema podacima agencije, na internet stranicama za potragu mjesta za odmor, interesovanje za BiH povećano je za 38 odsto. BiH je britanskim turistima od ranije poznata kao primamljiva destinacija za odmor u zimskom periodu. Tokom protekle godine, najveće interesovanje je za Ruandu. Zabilježeno je povećanje od nevjerovatnih 656 odsto. Ruanda je popularna među turistima zbog bujne vegetacije, velikih zelenih brda i praćenja gorila. Britanski Forin ofis i dalje upozorava na rizik od odlaska u pojedine dijelove te zemlje, ali najveći dio Ruande sada je otvoren za turiste.

BiH sve privlačnija za britanske turisteRezultati istraživanja britanske agencije "Tripadvajzor" pokazuju da su nekadašnje zone ratnih sukoba poput BiH i Ruande sada veoma popularne destinacije za britanske turiste.

Prema podacima agencije, na internet stranicama za potragu mjesta za odmor, interesovanje za BiH povećano je za 38 odsto. BiH je britanskim turistima od ranije poznata kao primamljiva destinacija za odmor u zimskom periodu.

Tokom protekle godine, najveće interesovanje je za Ruandu. Zabilježeno je povećanje od nevjerovatnih  656 odsto.

Ruanda je popularna među turistima zbog bujne vegetacije, velikih zelenih brda i praćenja gorila.

Britanski Forin ofis i dalje upozorava na rizik od odlaska u pojedine dijelove te zemlje, ali najveći dio Ruande sada je otvoren za turiste.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik